Palm

Om man heter Palm och fyller år, då kan man få ett sådant kort.      
Om nu Ingrid undrar var hon lade nycklen till sommarhuset utanför Ystad så...vet hon det kanske nu. ;)

We love you

När min arbetskompis Micke slutade fick han detta kort. Som ni ser gillar han The Beatles och att spela gitarr. Själv gillar jag vassen. Hittade dem i en bortglömd låda. Egentligen är det pistiller till (nylonstrumpe)blommor.

Nu är det slut...

...på semestern och jag är tillbaka på jobb. Det låg ett nytt schema och väntade på mig. Vet inte om det var bra eller dåligt.   

Ett bröllopskort


Det är inte alltid man vill

Mina barns yngste kusin fylle 20 år men hade inte tid att fira sin födelsedag förrän året därpå.


Ett kort till mor


En katt

Reinhold, min svåger, har en katt som heter Emma.

Ibland är det roligt

Ibland är det lättare att komma på hur ett kort ska se ut. Till Maries pojkvän Conny som gillar hockey och hundar var det inte alls svårt. Han brukar också handla i en viss butik.Min jobbekompis Bodil, som under en förkylning fick en beslöjad röst, hennes kort var riktigt roligt att göra. Som ni ser jobbar hon både i fisken och i charken, gillar att brodera och fotboll.

Ibland är det inte roligt

Vissa kort är roligare att göra än andra. Detta kort gjorde jag förra året till min far till hans 85-årsdag. Jag hade planerat länge och väl på vad jag skulle göra för något roligt och speciellt, men när hans födelsedag närmade sig och jag skulle sätta igång kände jag ingen glädje. Han hade fått reda på att han hade cancer, min snälle goe far, han som var min allra största fan när det gällde mina konstnärliga alster. Det blev ett kort i alla fall. Ett med en klocka( han lagade klockor) och en lövsångare( han kallade sig som en sådan en gång). 

Lite eldigt

Förra hösten skulle jag göra ett kort till Pierre. Han bor på landet, jobbar på coop och värmer upp sitt hus med vedeldning. Detta blev resultatet.

Från arkivet

Här är några bilder på kort som jag gjorde förra hösten.

Nr.1


Detta är ett av de första korten som jag gjorde till kompisarna på jobb när de fyllde år, fick barn eller gick i pension. Detta fick min chef som gillar både mobiltelefoner och fotboll.

Ett av mina kort

Så här kan det se ut när jag varit flitig:


Inger slutade på mitt jobb och fick det här kortet.

Som man kan se är hon intresserad av simning, matlagning och att passa barnbarnen.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0